Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik "volgende".
  2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem de kaart waarmee je uitleent (bibliotheeklidkaart of eID) bij de hand en vul de velden bibliotheekkaartnummer of rijksregisternummer en paswoord in. Je rijksregisternummer vul je in zonder punten of strepen. Je paswoord is je geboortedatum. Tik deze in met schuine strepen tussen dag, maand en jaar (bijvoorbeeld: 01/01/2000)
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  3. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.