Boekstart-dag in de bib!

Op zaterdag 18 mei wordt de bib omgetoverd tot een heus boekenparadijs voor de allerjongsten onder ons!

BOEKSTARTDAG_BEELDMERK_A6_FEB19_HR.jpg

Onze bibliotheek doet mee met het project Boekstart. Hiermee willen we kleine kinderen laten kennismaken en genieten van boeken. Dit is niet alleen goed voor de taalontwikkeling van je kindje, maar samen in een boek kijken is vooral heel fijn en gezellig. Het is goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid. We hebben heel wat voor de allerkleinsten onder ons: knisperboekjes, kartonboekjes, aanwijsboekjes, badboekjes, voorleesverhalen, liedjesboeken … Maak van boekentijd een moment voor jou en je kindje, want samen lezen is plezier voor twee!

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert onze bib voor het eerst een Boekstart-dag. Op deze dag wordt de bib omgetoverd tot een heus boekenparadijs voor de allerjongsten. Kom samen met je kleintje langs en ontdek wat onze bib allemaal te bieden heeft voor baby’s, peuters en kleuters. Grote broer en zus zijn natuurlijk ook welkom! Geniet samen van voorleesverhalen, live Tik Tak, Kamishibai, kinderliedjes en ga creatief aan de slag met vingerafdrukken. Bovendien kan je er ook kennismaken met handlettering. Maak zo van de naam van je ukkepuk of een leuke quote een persoonlijk kunstwerkje! Hiervoor schrijf je je best in, want de plaatsen zijn beperkt. Helemaal gratis!

Inschrijvingsformulier
Vink de sessie aan die je wil volgen.
Tijdens de activiteit worden enkele sfeerfoto's genomen. Deze foto's kunnen op de Facebookpagina van de bib getoond worden.
Uw gegevens worden enkel bewaard voor de organisatie van activiteiten binnen de dienst Vrije Tijd. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Uw gegevens zijn enkel toegankelijk voor de Diensten Vrije Tijd en worden niet doorgegeven aan externe partijen. De dienst Vrije Tijd kan uw gegevens gebruiken voor toekomstige gelijkaardige activiteiten.