Vanaf 1 juli wordt de bibliotheekwerking weer een stuk genormaliseerd. Je kunt opnieuw terecht in de bibliotheek zonder een afspraak te maken. Wel vragen we rekening te houden met een aantal regels.

Graag nodigen we ook iedereen uit op onze coronaproof Boekenfeest. Aanraders zijn zeker onze boekenspeurtocht en grootva Bernard die voorleest uit 'De kikkerbilletjes van de koning'.

Get started right away

UIT agenda

Cursus of workshop

Maak je eigen stickers! (stem-activiteit)

When
dinsdag 18 augustus 2020
Price
Free

Kinderen van 8 tot 10 jaar zijn welkom om op dinsdagnamiddag 18 augustus een workshop te volgen om te leren werken met het software programma Inkscape. Hiermee leer je zelf ontwerpen maken. Daarna gaan we aan de slag met de snijplotter en maken stickers van onze eigen ontwerpen. Iedereen kan een eigen sticker mee naar huis nemen om bijvoorbeeld op je fietshelm of reiskoffer te kleven. Er ...

Cursus of workshop

Stempels maken met lasercutter (stem-activiteit)

When
donderdag 20 augustus 2020
Price
Free

Zou jij graag eens leren werken met een echte lasercutter? Kom dan langs op 20 augustus, want dan kunnen kinderen van 10 tot 14 jaar deelnemen aan een workshop 'stempels maken'. We leren eerst een ontwerp maken met het softwareprogramma Inkscape, om daarna met de lasercutter aan de slag te gaan en zo onze eigen stempels te maken. Iedereen kan nadien een eigen stempel meedoen naar huis. We ...

Cursus of workshop

Start to Run

When
Van 31 augustus 2020 tot 4 november 2020
Price
€ 20,0

Voor iedereen die de wil heeft om aan zijn gezondheid en conditie te werken. Door te lopen zal het gemakkelijker zijn om meer met gezonde voeding bezig te zijn. Door middel van een loopschema ben je na 10 weken in staat om 30min aan 1 stuk te lopen. 30min lopen komt neer op ongeveer 5km. En wie weet neem je deel aan de Poppies'Run op 8 november te Zonnebeke.

Leestips op maat!

Laat je verrassen