Je zoekt een titel die niet in onze collectie zit? Gebruik InterBibliothecair Leenverkeer (IBL) om materialen te laten overkomen uit elke openbare bib in Vlaanderen.

ibl

Procedure

Geef de titelinformatie aan de baliemedewerker in de bib of mail je verzoek door naar deletterschuur@zonnebeke.be.

De normale leveringstijd is ongeveer een week, maar kan niet gegarandeerd worden. De titel kan immers uitgeleend of gereserveerd zijn in de andere bibliotheek en de verzending kan vertraging oplopen.

Zodra de titel voor je klaar ligt in onze bib, krijg je een seintje per mail. Kom het dan zo snel mogelijk halen, want ook onze uitleentermijn bij de andere bibliotheek begint te lopen.

De uitleentermijn is dezelfde als die voor materialen uit onze eigen bib. Titels die je ontleent via deze IBL-dienst kunnen niet verlengd worden.

Bedrag

2 euro voor een boek, cd of film uit een andere openbare bibliotheek. Kunnen wij het gevraagde niet leveren dan brengen we je hiervan op de hoogte en worden er geen kosten aangerekend.

Meer info

Je zoekt een titel, maar vindt hem niet terug in onze catalogus? Neem dan eens een kijkje op www.bibliotheek.be. Hier vind je alle titels uit de bibliotheken verspreid over gans Vlaanderen.