Game Meertalig

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.
Titel
Shadow of the Tomb Raider
Taal
Meertalig, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Chinees
Uitgever
Square Enix, © 2018
1 optische schijf
Systeemvereisten
Beter op Xbox One X, 4K ultra HD, HDR High Dynamic Range, Dolby Atmos®, Xbox single player
Aantekening
Stemmen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Braziliaans Portugees, Latijns-Amerikaans Spaans, Russisch, Mandarijn Opschriften en ondertitels: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Braziliaans Portugees, Latijns-Amerikaans Spaans, Russisch, Pools, traditioneel Chinees, vereenvoudigd Chinees, Koreaans
EAN
5021290081031

Besprekingen

De sexy archeologe Lara Croft is terug met een nieuw avontuur. Ze moet het opnieuw opnemen tegen de kwaadaardige Trinity, een eeuwenoude militaire organisatie waar Croft al vaker tegen heeft moeten strijden. Trinity is op zoek is naar een paar mysterieuze relieken waarmee ze de wereld opnieuw vorm kunnen geven. Croft zal haar boog en wapens hard nodig hebben om Trinity te stoppen. Al klauterend, schietend en puzzelend vecht ze zich een weg om haar lot als Tomb Raider te vervullen. 'Shadow of the Tomb Raider' is een grafisch zeer mooi avontuur vol epische survival-actie.