Game Engels

Middle-Earth : shadow of War

Middle-Earth : shadow of War

Het vervolg van Middle-Earth : shadow of Mordor. De Doler Talion en zijn alter ego, de Elf Lord Celebrimbor vechten verder tegen Sauron. Het verhaal speelt zich af in het land van Tolkien.
Extra onderwerp
XBOX One Adventurespel
Titel
Middle-Earth : shadow of War
Taal
Engels
Uitgever
Kirkland: Monolith, © 2017
1 optische schijf + handleiding
Systeemvereisten
Xbox One X enhanced, 4K ultra HD, HDR High Dynamic Range, Xbox single player, Xbox Live multiplayer 2, 60 GB storage required
Aantekening
Spel in het Engels, handleiding in het Engels en het Frans
EAN
5051888229422

Besprekingen

Een actie-rollenspel dat zich afspeelt in Mordor, het Land van het Kwaad, gelegen in Midden-Aarde, in de tijdsperiode tussen de gebeurtenissen in 'The Hobbit' en 'The Lord of the Rings'. Hoofdpersoon is Talion, een van de jagers die de toegangspoort naar Mordor bewaakt. Talion moet een leger vormen en iedereen in Mordor tegen de duistere Lord Sauron keren. Hij moet behoedzaam rondsluipen of keihard vechten tegen Orcs en andere wezens en krijgt gaandeweg meer vaardigheden en bewegingsruimte, maar ook zijn vijanden worden sterker. De keuzes van de speler hebben invloed op het spelverloop. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen de dodelijkste vijanden, waaronder Sauron en zijn Nazgul, in een grootse strijd om Midden-Aarde. De game is een vervolg op ‘Shadow of Mordor’, maar is ook los van elkaar te spelen. Voor liefhebbers van o.a. ‘Batman Arkham’, ‘Assassin’s Creed’ en ‘Left 4 Dead’.