Boek
Nederlands

Het knotsgekke kabaalkoor

David Walliams (auteur), Tony Ross (illustrator)
+1
Het knotsgekke kabaalkoor
×
Het knotsgekke kabaalkoor Het knotsgekke kabaalkoor
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Een grappig verhaal vol passie en enthousiasme voor dromende dieren vanaf 4 jaar. Kweeltje de walrus houdt van zingen. Nu ja, zingen... Kweetje kweelt. En dat horen de andere walrussen niet graag. Gelukkig zijn er nog andere dieren die ook op hun eigen manier zingen. Misschien maken ze samen hun dromen wel waar?
Titel
Het knotsgekke kabaalkoor
Auteur
David Walliams
Illustrator
Tony Ross
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The creature choir
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2020
[32] p. : ill.
ISBN
9789044839975 (hardback)

Over David Walliams

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ana maria wiggins

David Edward Walliams OBE, pseudoniem van David Edward Williams, (Banstead, 20 augustus 1971) is een Engels acteur en kinderboekenschrijver, meest bekend voor zijn rollen in de televisieserie Little Britain.

Biografie

Hij groeide op in Banstead, in het graafschap Surrey, als kind van Peter en Kathleen Williams en heeft een oudere zus. Hij zat op de Reigate Grammar School en was lid van het Nationale Jeugdtheater van Engeland. Williams is zijn echte naam, die hij vanwege acteursverdragen liet veranderen in 'Walliams'.

Walliams had sinds eind 2009 een relatie met het Nederlands/Britse model Lara Stone. Op 20 januari 2010 werd bekend dat zij verloofd waren. Op 16 mei 2010 zijn ze getrouwd in Londen. Hun eerste kind, een zoon, werd geboren op 5 mei 2013. In februari 2015 ging het koppel uiteen.

Zijn beste vriend is komiek Alan Carr.

Televisiewerk

Lees verder op Wikipedia

Suggesties