Verteltheater Wonderling

Speciaal voor kleuters en leerlingen uit het 1ste-2de leerjaar komt Verteltheater Wonderling langs! We maken kennis met Tilly de heks, haar Giraf en de onafscheidelijke ToverTuba.

Jaarlijks zetten we tijdens de maand maart de jeugdboeken in de kijker! Tijdens de jeugdboekenmaand 2020 staat het thema ‘kunst’ centraal. Kunst gaat over meer dan alleen maar mooie dingen. Het zet je aan het denken. Het trekt je verbeelding op gang. Het roept een gevoel op. Het triggert de nieuwsgierigheid. Het zet iets in beweging.

Voor de kleuters en kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar komt Verteltheater Wonderling langs! We leren Tilly kennen, zij is een goede heks. Ze reist op Giraf met zijn onafscheidelijke ToverTuba. Samen hebben ze de hele wereld gezien. De héle wereld, dus ook die van de kabouters, reuzen, elfjes, draken, walvissen, feeën … Ze vertelt hun avonturen. En je kan en mag al die verhalen ook vastnemen... Tilly kan ook toversnoepjes maken. En je kan en mag daar ook bij helpen... En proeven en ruiken en opeten... als je durft! Kom op maandagvoormiddag in de krokusvakantie langs en geniet samen met je (klein)kindjes van dit mooie verhaal over (gekke) vrienden maken en zorgen voor de natuur.

Deze activiteit is helemaal gratis! Wel vragen we je om vooraf in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.  Inschrijven kan via het formulier onder de foto. [inschrijvingen gesloten - volzet] 

 

Inschrijvingsformulier